Спілкуємся на спільні теми нестандартного програмного забезпечення АСОПД, ЕДАРП, НАШ ДІМ і нетільки. Деякі розділи доступні тільки зареєстрованим користувачам!
форум http://r37.blogdns.com/forum переїхав http://admin.dss-vn.gov.ua/forum/
К-ть повідомлень : 12 Age : 36 Звідки : Городок УПСЗН Registration date : 17.06.2008
Тема: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 17.06.08 20:44
Перше повідомлення в темі :
Здравствуйте! Колеги допоможіть! Така проблєма, точніше їх є три: Я новий адмін в конторі Потрібно було установити ЄДАРП на новий комп. 20-ого червня відкривається у нас Центр реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями... і до цього часу потрібно, щоб все було "як в кращих домах Парижа і Лондона". Короче - усіма правдами і неправдами установив. Не запускаються: "Інформаційно-пошукова система" і знову вона (ну.. там є їх дві). При 1-ій пише: Заголовок вікна "LoadDLL. В загружаемом DLL не найдена точка входа DllGetClassObject." - в якому пише "D:\EDARP\EDARP\EDARP\IPS\r_ips.dll (там положив сам ЄДАРП). А з 2-ою інформаційно-пошуковою системою все аналогічно крім того, що там файл "raj_ips.dll. Хоча оба файли існують у вказаному каталозі. І 3-тя проблєма: Коли нажимаю на введення картки пільговика, то взагалі вирубається ЄДАРП. Інструкції не домагають і я вважаю їх недостатніми. Як це можна вирішити? Якщо потрібен опис моїх дій, то можу його надати. Одне скажу вже, що ЄДАРП копірнув уже установлений і робочий. Буду ще сам "шуршати", але не впевнений, що буде результат. Буду дуже вдячний за допомогу!!!
Автор
Повідомлення
bat Учасник
К-ть повідомлень : 44 Age : 45 Звідки : Волинь Любомль (0719) Registration date : 12.10.2010
Тема: Re: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 31.07.13 21:49
в конфігах може щось злетіло. в мене, наприклад для ЄДАРП і АСОПД прописані REPCTLG1 і REPCTLG2. ЄДАРП не розуміє ДОСівських звітів, АСОПД - віндових. конфіги прописую в властивостях ярлика.
Dimon Юзверь
К-ть повідомлень : 7 Age : 37 Звідки : Кіровоградська обл. Registration date : 30.07.2013
Тема: Re: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 05.08.13 13:44
bat, поясни, пожалуйста, как и где эти конфиги прописывать? Не сталкивался еще с подобным
bat Учасник
К-ть повідомлень : 44 Age : 45 Звідки : Волинь Любомль (0719) Registration date : 12.10.2010
Тема: Re: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 06.09.13 19:37
конкретно в мене файл R:\Edarp\Edarp.cfg
Код:
CTLG ASOPD r:\EDARP CTLG EDARPWEB C:\INETPUB\SHELL CTLG ASD P:\ASDW CTLG DATA v:\ ctlg work c:\work_E
CTLG RES DATA:BASE0000 CTLG OBL DATA:BASE0700 CTLG RAJ DATA:BASE0706 CTLG ARCHIVE RAJ: REM С?СТЕ??ЫЕ ??Т?Л???
добавил двойки к REPCTLG, прописал свойства ярлыка, не помогло, теперь в окне ошибки вместо REPCTLG - REPCTLG2
bat Учасник
Тема: Re: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 10.09.13 17:53
якщо каталог REPCTLG2 фізично присутній в каталозі району BASE35хх, тоді хз чим допомогти. по ідеї після підготовки звіту програма сканує всю папку звітів і не той формат відкидає (не файл отчетов). може не всі підкидки найновіші стоять для інформаційно-пошукової системи чи Stay45 старіший - не знаю.
Dimon Юзверь
К-ть повідомлень : 7 Age : 37 Звідки : Кіровоградська обл. Registration date : 30.07.2013
Тема: Re: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 10.09.13 18:04
bat, каталог такой есть, Stay45 новый, недавно присылали с нашей ОДА ладно, спасибо за попытку помочь
Lena Vin Юзверь
К-ть повідомлень : 1 Age : 44 Звідки : Україна Registration date : 20.10.2010
Тема: Re: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 13.09.13 17:35
Для Dimon:
В мене була схожа ситуація. При віидачі звітів після ІПС (іще при відкритті ПТК "Друк документів" ) виникало таке повідомлення:
Не найден файл отчетов С:\Asopd\Work\Report. Після створення такої папки на диску С повідомлення більше не виникає. Хоча всі звіти попадають не на диск С а на мережевий диск V.
Може і в вашій ситуації потрібно створити папку \REPCTLG саме на тому диску і в тому каталозі, який вказує система, коли видає таке повідомлення
Dimon Юзверь
Тема: Re: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 13.09.13 18:57
Lena Vin, каталог \REPCTLG у меня есть там где узазано в ошибке. Если запускать поиск на других компьютерах то всё нормально, отчеты создаются и появляются файлы этих отчетов в \REPCTLG, но вот на моем компе, он же сервер ЭДАРПа после окончания поиска вылазит выше упомянутое окно "это не файл отчетов", хотя в REPCTLG появляется этот файл .rpr, но в "друке документив" отчета нет.
iness777 Юзверь
К-ть повідомлень : 2 Age : 53 Звідки : Луганск Registration date : 26.03.2015
Тема: Re: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 26.03.15 23:29
SOS!!! Что могло случиться с базой ЕДАРП?- корректирую карточки, сохраняю все изменения,отправляю на визирование.Захожу в ПТК Візування - там пусто. Снова захожу в эти карточки - там нет никаких изменений. Они не попадают ни в какие папки, ни на визирование, они просто остаются как-бы нетронутыми. Что с этим делать?
kric-c Учасник
К-ть повідомлень : 18 Age : 41 Звідки : донецька область Registration date : 09.02.2011
Тема: нарушена настройка ЕДАРП. Попробуйте зайти в птк едарп прием и передача данных. 27.03.15 3:05
iness777 пише:
SOS!!! Что могло случиться с базой ЕДАРП?- корректирую карточки, сохраняю все изменения,отправляю на визирование.Захожу в ПТК Візування - там пусто. Снова захожу в эти карточки - там нет никаких изменений. Они не попадают ни в какие папки, ни на визирование, они просто остаются как-бы нетронутыми. Что с этим делать?
iness777 Юзверь
К-ть повідомлень : 2 Age : 53 Звідки : Луганск Registration date : 26.03.2015
Тема: Зашла. Все меню работают. Что именно там могло нарушиться? 30.03.15 22:09
kric-c пише:
iness777 пише:
kric-c Учасник
К-ть повідомлень : 18 Age : 41 Звідки : донецька область Registration date : 09.02.2011
Тема: Re: ЄДАРП (проблеми і т.п.) 30.04.15 2:34
Уважаемые коллеги! В связи с изменением цены на природный газ с 01.04.2015г. возникли проблемы в ЕДАРП, а именно: 1. В случае использования льготником газа на приготовление пищи и на отопление возникает ситуация (общее количество кубов газа 201, разноситься сначала на приготовление пищи 9 куб.м. а остальные 192 на отопление, но ЕДАРП не видит что 200 куб. нужно считать по цене 3,60 а 1 куб. 7,18, он считает 9 и 192 куба по цене 3,6, т.е. он не учитывает 9 куб. которые он уже забрал на плиту). 2. В случае если в одном доме проживает многодетная семья и участник войны, кому пойдут 200 куб. по цене 3,60 и как это можно проконтролировать?