Спілкуємся на спільні теми нестандартного програмного забезпечення АСОПД, ЕДАРП, НАШ ДІМ і нетільки. Деякі розділи доступні тільки зареєстрованим користувачам!
форум http://r37.blogdns.com/forum переїхав http://admin.dss-vn.gov.ua/forum/
К-ть повідомлень : 167 Age : 39 Звідки : Хмельницький (рідне місто Старокостянтинів) Registration date : 04.03.2008
Тема: Ласкаво просимо, або жорстоко виносимо 11.03.08 3:50
Форум створений для спілкування спеціалістів з програмного забезпечення міськрайонних управлінь праці та соціального захисту населення (УПСЗН). Засновника форуму, тобто мене, незадовльняє рівень спілкування вказаних спеців в нашій області, чогось-то. Маючи 3-річний стаж приблизно знаю 6-7 чоловік в лице по імені та спілкувався з ними. А в області 27 районів. Намагаючись об'єднати знання всіх спеців, наштовхнувся на думку створення форума... От що вийшло. Для окремих індивідумів: якщо вам ця ідея не подобається можете сюди більше не заходити і не смітити тут, непослушних -> бан. А хто підтримає тим буду радий. В кого будуть свіжі та світлі ідеї пишіть, що зможуть адміністратори форуму те зроблять... До співпраці запрошуються не лише працівники УПСЗН ну і не лише Хмельничини!!!
Тема: Re: Ласкаво просимо, або жорстоко виносимо 11.03.08 4:10
romario-admin пише:
Форум створений для спілкування спеціалістів з програмного забезпечення міськрайонних управлінь праці та соціального захисту населення (УПСЗН). Засновника форуму, тобто мене, незадовльняє рівень спілкування вказаних спеців в нашій області, чогось-то. Маючи 3-річний стаж приблизно знаю 6-7 чоловік в лице по імені та спілкувався з ними. А в області 27 районів. Намагаючись об'єднати знання всіх спеців, наштовхнувся на думку створення форума... От що вийшло. Для окремих індивідумів: якщо вам ця ідея не подобається можете сюди більше не заходити і не смітити тут, непослушних -> бан. А хто підтримає тим буду радий. В кого будуть свіжі та світлі ідеї пишіть, що зможуть адміністратори форуму те зроблять... До співпраці запрошуються не лише працівники УПСЗН ну і не лише Хмельничини!!!
Ну я, тіпа, підтримаю тя, ноя не буду писать з якої я області і де працюю.
Ramzes Юзверь
К-ть повідомлень : 2 Age : 39 Звідки : Хмельницький Registration date : 11.03.2008
Тема: Re: Ласкаво просимо, або жорстоко виносимо 11.03.08 23:31
Прикольний форум, не бачив ще форуму де б піднімалися б такі теми
natalka_avon Юзверь
К-ть повідомлень : 1 Age : 44 Звідки : м. Костянтинівка обл. Донецька Registration date : 30.04.2011
Тема: Re: Ласкаво просимо, або жорстоко виносимо 30.04.11 1:14
Здравствуйте, я админ из Донецкой обл. Честно признаюсь, что работать в этой области (админом) начала совсем недавно, раньше работала в отделе субсидий, а сейчас после декретного отпуска назначили меня администратором базы по субсидиям, а вчера всех баз управления. Многого не понимаю, но надеюсь научиться.
Lana Юзверь
К-ть повідомлень : 1 Age : 43 Звідки : Кременчук Registration date : 03.06.2011
Тема: Re: Ласкаво просимо, або жорстоко виносимо 03.06.11 13:38
Всем привет! С удовольствием присоединяюсь ко всем форумчанам! С недавних пор работаю в общей для нас организации. Буду рада общаться, обсуждать насущные темы. Может и сама чем-то кому-то помогу, подскажу.
mors Юзверь
К-ть повідомлень : 1 Age : 40 Звідки : УТСЗН ДЕБАЛЬЦЕВО Registration date : 06.11.2012
Тема: Re: Ласкаво просимо, або жорстоко виносимо 27.11.12 20:48
Всем привет! Есть кто живой А форум работает?
maryocha Юзверь
К-ть повідомлень : 6 Age : 41 Звідки : Дніпропетровськ Registration date : 12.02.2013
Тема: Re: Ласкаво просимо, або жорстоко виносимо 07.04.13 15:55
Вітаю! Я простий спеціаліст по нарахуванню чорнобильських виплат, але проблеми з встановлення тягну самотужки. Марина.
Maksimus Юзверь
К-ть повідомлень : 1 Age : 42 Звідки : УПФУ у Києво-Святошинському районі Київської області Registration date : 19.03.2015
Тема: Re: Ласкаво просимо, або жорстоко виносимо 19.03.15 18:52
Доброго всім дня. Я адмін асопд в УПФУ у Києво-Святошинському районі Київської області. Працюю недовго, більше ніж півроку. Але вже стикнувся з дуже малою кількістю інструктивного материалу по спеціальності, дуже б хотілося поспілкуватися з знаючими людьми, подружитися.