Спілкуємся на спільні теми нестандартного програмного забезпечення АСОПД, ЕДАРП, НАШ ДІМ і нетільки. Деякі розділи доступні тільки зареєстрованим користувачам!
форум http://r37.blogdns.com/forum переїхав http://admin.dss-vn.gov.ua/forum/
К-ть повідомлень : 167 Age : 39 Звідки : Хмельницький (рідне місто Старокостянтинів) Registration date : 04.03.2008
Тема: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 29.05.08 19:10
Виложуєм фото (обов`язково). Коротко пишем просебе. Ну і з якого часу працюєте
romario Admin
К-ть повідомлень : 167 Age : 39 Звідки : Хмельницький (рідне місто Старокостянтинів) Registration date : 04.03.2008
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 29.05.08 20:10
ПІБ: Денисюк Роман Васильович ВУЗи: Хмельницький політехнічний коледж: обслуговування компютерних інтелектуальних систем тамереж Націанальний університет "Львівська політехніка": Інформаційні мережі звязку Праця в довбаному "собезі": 4.10.2004 по 30.05.2008
К-ть повідомлень : 12 Age : 49 Звідки : Коростень Registration date : 01.07.2008
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 02.07.08 14:49
Привет.Меня зовут Алёна Хошаба. Я из славного города Коростень.Работаю в районном УПСЗН. Сис.админом работаю с 12 мая этого года, а до этого 1,5 года работала в "допомогах" спецом, так что любое дело смогу "призначити" .В АСОПД и в ЄДАРПЕ я пока "чайник",так что буду рада любой помощи!
romario Admin
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 03.07.08 3:56
Дуже приємно! Не в "чайник"у проблема всі такі були, а проблема в тому, що немає кому підказати.... Так що, чим зможу тим допоможу, по пам'яті не дуже зручно відписуватись... Як бачиш ми тут двоє спілкуємось, то буду відповідати А що сталося з вашим обласним форумом http://cnvpd.mine.nu/phpBB3/ ?????
ALENA Учасник
К-ть повідомлень : 12 Age : 49 Звідки : Коростень Registration date : 01.07.2008
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 03.07.08 15:48
Привет.Я не знаю,чё у них с форумом - у них что-то с интернетом,но толку от него...Сам понимаешь,раз я тебя своими просьбами напрягаю...Кстати,хочу выложить фотку,но у тебя здесь всё на инглиш,и не знаю чего куда жать...
romario Admin
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 05.07.08 2:30
ALENA пише:
Привет.Я не знаю,чё у них с форумом - у них что-то с интернетом,но толку от него...Сам понимаешь,раз я тебя своими просьбами напрягаю...Кстати,хочу выложить фотку,но у тебя здесь всё на инглиш,и не знаю чего куда жать...
Жми "Host an image", появляється віконечко, жмеш "Вибрать", вибираєш фотку клачаєш "Host", загружаєш, за допомогою контекстного меню копіруєш все в полі IMAGE шось такого плану
і вставляєш в текст повідомлення яке ти пишеш і усё. Шось тіпа такого получиться [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
rt Учасник
К-ть повідомлень : 38 Age : 39 Звідки : Измаильское районное УТиСП Registration date : 06.08.2009
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 07.08.09 18:27
Хайоу народ, чет у вас тут "мертвецкий" форум Будем реанимировать
Звать меня Юрченко Евгений Борисович, с г. Измаила, работаю в районном УТиСП, с середины 2007 г. Закончил Тернопольский Государственный Университет им. И. Пулюя, специализация инженер-программист. Фотку прикреплю попожжа... Вроде Все удачи всем...
Vladig Юзверь
К-ть повідомлень : 3 Age : 48 Звідки : Chernigovskaya obl. Registration date : 06.07.2010
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 06.07.10 19:03
Привіт всим! Ганжа Володимир Миколайович, смт.Срібне Чернігівської області. 4 роки працював в районному УПСЗН сисадміном. З лютого 2010 працюю в пенсійному фонді. По старій дружбі відвідую управління праці і допомагаю спеціалістам. Тому я на цьому форумі щоб бути в курсі справ. Якщо в чомусь зможу допомогти - допомагатиму (4 роки за плечима далися взнаки) До речі: Вконтакті є група "Управление труда и социальной защиты населения" - http://vkontakte.ru/club2560374 [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Passvet Юзверь
К-ть повідомлень : 1 Age : 37 Звідки : Симферополь Registration date : 15.10.2010
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 15.10.10 1:44
Привет! Что-то тут совсем глухо, но, может, ещё что-то изменится? Меня зовут Светлана, работаю третью неделю в УПФУ Симферопольского района в АРК после почти трех месяцев стажировки. До сегодняшнего дня была уверена, что про АСОПД никто ничего не знает и никакой толковой информации нет, - очень рада, что ошиблась. Буду теперь сюда заглядывать и читать полезное, а может, и сама созрею что-нибудь написать.
ronya2004 Юзверь
К-ть повідомлень : 1 Age : 39 Звідки : Самбірський район Львівська обл. Registration date : 07.04.2011
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 07.04.11 3:22
Привіт всім.
м. Самбір, Львівська область Тимків Ростислав Володимирович Тернопільський національний економічний універсистет (кафедра економічної кібернетики та інформатики, напрям: економічна кібернетика)
В Самбірському РУПСЗН працюю з 2002 року по сьогоднішній день. З них в області адміністрування ЄДАРПу з 2004.
Іванова Олена Учасник
К-ть повідомлень : 33 Age : 41 Звідки : село Харківської області Registration date : 25.11.2010
Тема: Re: Знайомимся з ФОТО(обо`язково) 13.04.11 18:57