Спілкуємся на спільні теми нестандартного програмного забезпечення АСОПД, ЕДАРП, НАШ ДІМ і нетільки. Деякі розділи доступні тільки зареєстрованим користувачам!
форум http://r37.blogdns.com/forum переїхав http://admin.dss-vn.gov.ua/forum/
Останній раз редагувалося: romario (23.01.14 19:49), всього регувалося 2 раз(-и)
Автор
Повідомлення
Dimpison Юзверь
К-ть повідомлень : 6 Age : 35 Звідки : Козельщина Registration date : 16.01.2013
Тема: Re: Звірка інформації ЄДАРП 05.12.13 16:39
Доброго дня шановні колеги. Така проблема не можу добавити різновид послуги в 506 категорії в 1 підпункті вивезення твердих відходів. Потрібно додати 2 категорії виезення з багатоквартирних будівель та приватного сектору. Пробував додавати , додає тільки один . Що порадите?
glyk7 Юзверь
К-ть повідомлень : 6 Age : 37 Звідки : Коростень Registration date : 04.12.2013
Тема: Re: Звірка інформації ЄДАРП 05.12.13 16:51
Dimpison пише:
Доброго дня шановні колеги. Така проблема не можу добавити різновид послуги в 506 категорії в 1 підпункті вивезення твердих відходів. Потрібно додати 2 категорії виезення з багатоквартирних будівель та приватного сектору. Пробував додавати , додає тільки один . Що порадите?
Добав просто код та назву різновида послуги. вивезення з багатоквартирних будівель та приватного сектору. появится ще один тариф. такий як наприклад водопостачання з лічильником, чи водопостачання без лічильника. будеш тільги заносити кому який потрібно
Dimpison Юзверь
К-ть повідомлень : 6 Age : 35 Звідки : Козельщина Registration date : 16.01.2013
Тема: Добавляв коли хочу занести тариф дає тілики 1 різновид 05.12.13 17:02
glyk7 пише:
Dimpison пише:
Добав просто код та назву різновида послуги. вивезення з багатоквартирних будівель та приватного сектору. появится ще один тариф. такий як наприклад водопостачання з лічильником, чи водопостачання без лічильника. будеш тільги заносити кому який потрібно
Dimpison Юзверь
Тема: Re: Звірка інформації ЄДАРП 05.12.13 17:04
Добавляв, коли хочу занести тариф дає тілики 1 різновид
glyk7 Юзверь
Тема: Re: Звірка інформації ЄДАРП 05.12.13 17:09
Dimpison пише:
Добавляв, коли хочу занести тариф дає тілики 1 різновид
Спочатку заносиш в різновід послуг потім тільги працюєшь с тарифами
Dimpison Юзверь
Тема: Re: Звірка інформації ЄДАРП 05.12.13 17:15
Я заніс різновид. Різновиди послуг - інсерт додати рядок - код506 - разновид 1 - додати все проходе нормально , але коли повторяю операцію не добавляється ще один різновид. Тобто дає просто новий тариф без різновиду!
glyk7 Юзверь
Тема: Re: Звірка інформації ЄДАРП 05.12.13 17:25
Dimpison пише:
Я заніс різновид. Різновиди послуг - інсерт додати рядок - код506 - разновид 1 - додати все проходе нормально , але коли повторяю операцію не добавляється ще один різновид. Тобто дає просто новий тариф без різновиду!
506 1 тверді побутові відходи у різновиді послуг добавляєш новий рядок зверху в першій коміркі ставиш 5061 тверді побутові відходи, а нижще ставиш код послуги якої ти хочешь потім в тарифах заносиш відповідно
elenka Юзверь
К-ть повідомлень : 3 Age : 33 Звідки : Житомир Registration date : 18.03.2014
Тема: Re: Звірка інформації ЄДАРП 03.06.14 19:07
Доброго дня!!У мене питання стосовно звірки по послузі 5041 з ознакою декілька сімей не проходить звірка і видає у протокол не обраховуються сімї))Карточки переглянула стосовно ознаки, однакової адреси та номеру за порядком розрахунку все правильно - але не проходить??Підскажіть що ще можна зробити??
Valeriy81 Юзверь
К-ть повідомлень : 6 Age : 43 Звідки : Кельменецьке УПСЗН Чернівецької обл. Registration date : 28.11.2012
Тема: Re: Звірка інформації ЄДАРП 11.06.14 13:51
elenka пише:
Доброго дня!!У мене питання стосовно звірки по послузі 5041 з ознакою декілька сімей не проходить звірка і видає у протокол не обраховуються сімї))Карточки переглянула стосовно ознаки, однакової адреси та номеру за порядком розрахунку все правильно - але не проходить??Підскажіть що ще можна зробити??
Доброго дня! Можливо, в нас все інакше... Для кодів пільг 504 не використовується відшкодування як для декількох сімей пільговиків.